Tesla Model X falcon wings

Tesla Model X:
Veilig en zuiver

Binnenkort leverbaar
Tesla Model X zwart
Tesla Model X zwart interieur
Tesla Model X portier
Tesla Model X
Tesla Model X actieve spoiler
Vanaf prijs p/mnd
Elektrisch
470 km
Aandrijving
Elektrisch
Snelladen
Ja*
Bijtelling
4%
1-100 km/u
3.4 s

Ruim gestroomlijnde SUV

Een van de schoonste en veiligste 100% elektrische auto's  met een actieradius van 470 km is de Tesla Model X. Een hedendaagse SUV die zowel letterlijk als figuurlijk vleugels geeft.

Het ontwerp van deze auto heeft veel weg van de gestroomlijnde Opel Ampera en de Chevrolet Volt. Beide modelllen zijn zelfs niet meer leverbaar. Het zijn echter de omhoogbewegende Falcon Wings deuren wat de Model X doet opvallen. Een auto die door grote actieradius ook geschikt is voor vakanties. De auto heeft veel bagageruimte, zowel onder de stoelen, aan de voorzijde onder de motorkap als aan de achterzijde van de auto. Het batterij-omhulsel en de bagageruimte werken daarbij, volgens Tesla Motors veiligheidsverhogend.

Naast het feit dat u het gezin en uzelf veilig van a naar b brengt, houdt u ziektekiemen buiten de deur. De lucht in de auto blijft schoon door een aangebracht medisch filter. U en uw bijrijders worden beschermd tegen pollen, virussen en vervuiling uit de lucht. Kies voor zuiver elektrisch rijden en een schoner binnenklimaat. 

Levering vindt naar schatting plaats in de tweede helft van 2016. Laat uw gegevens achter in de onderstaande balk om op de hoogte te blijven en de eerste te zijn voor een proefrit.

Tesla Model X wintersport vakantie
Grote ramen
Bagageruimte
Veiliger
Twee achterbanken
Weinig beenruimte
Blijf
op de
hoogte

Gerelateerde artikelen over de Tesla Model X

Nieuws - De Tesla Model 3 is binnenkort te reserveren. Ben jij een van de eersten?
Nieuws - Dit voorjaar gaat de Model 3 conceptcar van Tesla zijn debuut maken. Een auto die 'totaal iets anders' moet worden dan de Model S.
Nieuws - De verwachtingen zijn hoog gespannen omtrent de Chevrolet Bolt die onder Opel verschijnt. Eindelijk duidelijkheid rond de naam!

Alle specificaties van de Tesla Model X voor u op een rijtje

Prestaties

Actieradius elektrisch
470 km
Topsnelheid: 
250 km/u

De topsnelheid is afhankelijk van het vermogen van de batterij. Bij zowel de P90D en de 90D is de topsnelheid 250 km. Bij de 70D is dit 225 km/u.

Feiten

Zitplaatsen: 
7
Transmissie: 
Automaat

Accu

Uitstoot: 
0 g/km
Supercharger: 
Ja