Volkswagen e-Golf

De Volkswagen e-Golf:
eindelijk een
100% elektrische Golf

Volkswagen e-Golf
Volkswagen e-Golf
Volkswagen e-Golf
Volkswagen e-Golf
Volkswagen e-Golf
Vanaf prijs p/mnd
Elektrisch
190 km
Aandrijving
Elektrisch
Snelladen
Ja*
Bijtelling
4%
1-100 km/u
10.4 s

Comfort & klasse

Het grootste succes van Volkswagen is nu eindelijk verkrijgbaar in een volledig elektrische uitvoering. Zoals u mag verwachten van een Golf kenmerkt ook dit model zich door een prettige combinatie van comfort, functionaliteit en rijgenot. Ideaal voor de dagelijkse ritjes in de stad, maar met een actieradius van 190 kilometer ook voor daarbuiten.

Wie in deze elektrische auto stapt zal direct merken hoe soepel de e-Golf zich in het verkeer begeeft. De elektromotor met 85 kW (115 pk) aan vermogen en een koppel van 270 Nm zorgt voor een heerlijk vlotte start. Eenmaal uit de startblokken is de verleiding groot om lekker door te rijden, wat natuurlijk het nodige van de accu vraagt.

Gelukkig is de elektrische Volkswagen e-Golf makkelijk als het om opladen gaat. Dat kan namelijk gewoon via het stopcontact thuis. Uiteraard behoort een eigen laadpaal ook tot de mogelijkheden en als u ergens een snellaadpaal tegenkomt beschikt u binnen een half uur al weer over een volle accu.

Lees verder voor meer specificaties over Volkswagen e-Golf. Een proefrit in deze elektrische auto vraagt u eenvoudig aan via de knop hieronder, net zoals uw persoonlijke offerte op maat.

Volkswagen e-Golf
100% elektrisch
veel ruimte
comfortabel
beperkte range
weinig onderscheidend

De Volkswagen e-Golf heeft alle kwaliteitskenmerken van de klassieke Golf

Gerelateerde artikelen over de Volkswagen e-Golf

Nieuws - De actieradius van een aantal elektrische auto's verbetert door de ontwikkelingen op accugebied.
Nieuws - De gemeente Utrecht wil 10.000 elektrische voertuigen in 2020 hebben rijden. Het aantal laadpalen moet toereikend zijn. Hoe brengen partijen dit ten uitvoer?
Nieuws - Kom op vrijdag 29 mei voor de inspiratiesessie op het gebied van elektrisch rijden en duurzaam vervoer naar Eindhoven.

Alle specificaties van de Volkswagen e-Golf voor u op een rijtje

Prestaties

Volkswagen e-Golf
Actieradius elektrisch
190 km
Topsnelheid: 
140 km/u
Capaciteit batterij: 
19 kWh
Motorvermogen totaal: 
115 pk

Financieel

Volkswagen e-Golf
Catalogus prijs vanaf: 
Wegenbelasting: 
0

Feiten

Volkswagen e-Golf
Gewicht: 
2 kg
Lengte: 
4.25 m
Breedte: 
1.78 m
Volume kofferbak: 
330 liter
Zitplaatsen: 
5
Transmissie: 
Handmatig

Accu

Volkswagen e-Golf
Verbruik stroom: 
13 KWh/100 km
Type batterij: 
lithium-ion
Batterij snelladen: 
0.3 uur
Uitstoot: 
0 g/km

De verbruikscijfers zijn gemeten volgens een Europese testmethode. De testmethode heeft niet tot doel het praktijkverbruik nauwkeurig weer te geven. Het praktijkverbruik kan daarmee afwijken.
Het daadwerkelijk verbruik van uw auto hangt ook sterk af van uw rijgedrag. Volkswagen adviseert Het Nieuwe Rijden, zie ook www.hetnieuwerijden.nl voor handige tips om zuiniger te rijden.

Heb je een Volkswagen e-Golf, dan laad je met de stekker CCS; zorg ervoor dat de stekker er goed in zit.

De laadsnelheid is maximaal 50 kW. De snelheid van het laden hangt af hoe vol je accu is op het moment dat je inplugt. Gemiddeld genomen laadt een e-Golf van 30% tot 80% in 15 minuten. Boven de 80% zal de laadsnelheid wat afnemen.