Yushift op AutoRAI 2015

Yushift Redactie#AutoRAI 2015#Trends#Tesla Model 3

Opvallend: Kia zal in de komende 4 jaar minimaal 7 nieuwe modellen op de markt brengen. Allen hybride, elektrisch en zelfs een waterstof auto. Mercedes zal zelfs 10 hybride modellen in de komende 2,5 jaar op de markt brengen. Porsche en Nissan geven aan dat hybride auto’s niet meer weg te denken zijn en Nissan vertelt dat in 2025 meer hybride en elektrische auto’s worden verkocht dan benzine en diesel. 

Bekijk de highlights in twee minuten.

De autofabriekanten hebben afgelopen tijd niet stil gezeten en toonden op de beurs een aantal primeurs.

Zo toonde Hyundai zijn waterstof auto. De Hyundai ix35 ziet eruit als een doodgewone auto, alleen rijdt deze auto op waterstof. Het is ’s werelds eerste geproduceerde personenauto met brandstofcelaandrijving die consumenten ook daadwerkelijk kunnen kopen. De Hyundai is ook op Yushift te vinden.

Zo verrastte Volkswagen de  AutoRai bezoekers met de Sport Coupé Concept GTE. De conceptauto combineert een vermogen van 279 kW (380 pk) met een vastgesteld brandstofverbruik van 2,0 l/100 km.

Natuurlijk waren Nissan, Tesla, Kia en Ford er ook met hun hybride en elektrische auto's. Meer er over op de auto pagina van Yushift.

DELEN