Gezocht: een stagiair zonder range anxiety

We zijn een online bedrijf, dus de website staat centraal in alles wat we doen. We plaatsen alle nieuwe modellen, stemmen af met de fabrikanten en gaan naar bijeenkomsten en lanceringen om inspiratie op te doen voor artikelen in het Yushift Magazine. Ook sturen we 2 maandelijks een nieuwsbrief.

Als stagiair webredacteur verzamel je informatie over de auto's, schrijft artikelen over ontwikkelingen en gerelateerd nieuws en woon je bijeenkomsten bij. Via ons content management systeem publiceer je zelf je teksten, voor de Nederlandse en straks ook voor de Engelstalige site. Enige kennis van SEO is een pré. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je eigen ideeën uit te werken.

Jij

Voor deze stage vinden we het belangrijk dat je een HBO- of WO-studie richting Communicatie of Journalistiek volgt, en goed kunt schrijven. Het is natuurlijk belangrijk dat je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, en ook de Engelse taal goed onder de knie hebt. 
Je vindt het leuk om er op uit te trekken om nieuws en informatie te halen. Ook online ken je goed de weg.

De organisatie

Bij Yushift weten we dat elektrisch rijden de toekomst heeft. We zijn trouwens niet de enige, want elke autofabrikant heeft ondertussen wel een elektrische of hybride auto op de markt. Van Porsche tot Opel en van Nissan tot BMW, bijna ieder merk heeft inmiddels iets interessants te bieden. Maar hoe maakt iemand daarin nu de juiste keuze? Dat is de vraag waar Yushift bij helpt. Door het onderling vergelijken van elektrische en hybride auto's en het bieden van informatie in het Yushift magazine zijn wij het platform in Nederland. En daar houdt het niet op; in het najaar gaan we uitbreiden naar het buitenland.

Ons aanbod 

Wij bieden je een leerzame en uitdagende stage in een klein team. Je ontvangt een stagevergoeding. Startdatum: in overleg.

Solliciteren

Wil je meer weten over de stage of wil je solliciteren op deze te gekke stageplek? Stuur een email naar info@yushift.com.
DELEN